Følgende klubber deltager i denne sæson

Klik på billedet for at læse mere om klubben

Badminton Cricket Håndbold Svømning Volleyball

Velkommen til Svømning


Gladsaxe Idræts Forening - svømme afdeling
Aktivitetssted Gladsaxe Sportscenter,
Vandtårnsvej 55,
2860 Søborg
Kontaktperson Karin Lund
Telefon: 2586 1001
mailto:kld@inmobia.com
Hjemmeside http://www.gsc.dk/

 

 Velkomst brev

 

svale bitmap                                  Gladsaxe Svøm

Til Gladsaxe Minisport deltager og forældre

Svømmeundervisningen foregår i i Gladsaxe Svømmehal. Mødetid er kl. 15.45 i forhallen ved indgangen til Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg.

Hver gang herefter mødes Minisport holdet i forhallen ved svømmehallen onsdage kl. 15.50, hvor træner og hjælpetræner fra Gladsaxe Svøm venter sammen med den faste holdleder, inden man følger børnene igennem dame og herre omklædning og indtil bassinkanten for at starte aktiviteten svømning.

Efter svømning (ca. 16.40) følges børnene igennem omklædning og kl. 17.00 er de igen i forhallen, hvor forældrene kan hente dem.

Under svømningen vil det være muligt for forældrene at overvære undervisningen fra tilskuerpladserne i svømmehallen, mens trænerne underviser.

Børnene skal medbringe badetøj og håndklæde og meget gerne også svømmebriller. For børn med langt hår, er det en fordel at have en badehætte eller en elastik til håret, så det ikke generer, mens man svømmer.

Formålet med undervisning er, at gøre børnene glade for vandet og lære dem nogle grundlæggende svømmefærdigheder. Det foregår gennem lege og forskellige svømmeøvelser. Målet er samtidig at give et indtryk af, hvordan det er at gå til svømning og lære hvordan man færdes i en svømmehal.

Vi håber, det bliver en rigtig god oplevelse at gå til svømning.

Mange svømmehilsner fra

træner og hj.træner

i Gladsaxe Svøm

Kontaktperson:

Karin Lund,

25861001, kld@inmobia.com

Banner